Σακης Ρουβας

RokStories Feature

Ο Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 5 Ιανουαρίου του 1972 και είναι δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής. Γεννήθηκε στο Μαντούκι της Κέρκυρας και οι γονείς του είναι ο Κωσταντίνος Ρουβάς και η Άννα Μαρία Παναρέτου. έχει έναν μικρότερο αδερφό τον Τόλη.

Ο πατέρας του ήταν οδηγός στο επάγγελμα ενώ η μητέρα του εργαζόταν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας στα Duty Free.

Στην ηλικία των 10 ετών πρωταγωνίστησε στην παράσταση "Αν οι καρχαρίες ήταν άνθρωποι". Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία συμπρωταγωνιστές του ενθουσιάστηκαν με το ταλέντο του και τον αποκαλούσαν το παιδί θαύμα.

[πηγη wikipedia]

Δισκογραφία

•    Σάκης Ρουβάς (1991)
•    Μην Aντιστέκεσαι (1992)
•    Για Σένα (1993)
•    Αίμα, Δάκρυα & Ιδρώτας (1994)
•    Τώρα Αρχίζουν Τα Δύσκολα (1996)
•    Η Παναγία των Παρίσιων (1996)
•    Κάτι Από Μένα (1998)
•    "Θέλεις Ή Δεν Θέλεις" (1998)
•    Με Κομμένη την Ανάσα (1999)
•    21ος Ακατάλληλος (2000)
•    "Disco Girl" (2001)
•    Σάκης Ρουβάς (2001)
•    Όλα Καλά (2002)
•    Το Χρόνο Σταματάω (2003)
•    "Feelings" (2003)
•    "Disco girl" (2003)
•    "Πές Της" (2003)
•    "Χρόνια Πολλά" (2003)
•    Remixes (2003)
•    "Shake It" (2004)
•    Σ' έχω Ερωτευθεί (2005)
•    "Να Μ'αγαπάς" (2005)
•    Υπάρχει Aγάπη Eδώ (2006)
•    Live Ballads (2006)
•    8 Μεγάλες Επιτυχίες (2006)
•    Αυτοκίνητα (2006)
•    This Is My Live (2007)
•    "Ζήσε τη Ζωή" (2007)
•    Alter Ego (2007)
•    Αφήστε Την & Τώρα Αρχίζουν τα Δύσκολα (2007)
•    Τα Ερωτικά: Σάκης Ρουβάς (2007)
•    Απ΄την Αρχή: Οι Μεγαλύτερες Επιτιχίες (2007)
•    Ήρθες (2008)
•    Στους 31 Δρόμους (2008)
•    Οι Μεγαλύτερες Επιτυχίες + Και Σε Θέλω (2008)
•    The Ballads (2009)
•    "This Is Our Night" (2009)
•    Απλά Ερωτευμένοι (2009)