Γιαννης Πλουταρχος

Feature Image

Ο Γιάννης Πλούταρχος (ή Γιάννης Κακοσσαίος, όπως είναι το αληθινό του όνομα), γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1970 σε ένα μικρό χωριό έξω από τον Ορχομενό που ονομάζεται Μαυρόγια. Έμεινε εκεί ως τα 16 του χρόνια, οπότε πήγε στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει το όνειρό του, να γίνει τραγουδιστής.

Στην προσωπική του ζωή, είναι παντρεμένος με τη Μαρία με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Κατερίνα, τον Γιώργη και την Ελεωνόρα ενώ το τέταρτο παιδί του γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2007.

Για πρώτη φορά τραγούδησε επαγγελματικά σε ένα μικρό μαγαζί στον Κορυδαλλό. Απογοητευμένος από τις συνθήκες που επικρατούσαν στο χώρο του τραγουδιού, τον εγκατέλειψε δυο φορές και ασχολήθηκε με άλλα επαγγέλματα και ιδιαίτερα την κομμωτική προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Ωστόσο επανήλθε, σαν κάτι να τον ωθούσε πίσω στο τραγούδι. Δυο χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, τραγούδησε σε κέντρο της παραλιακής...

[πηγη wikipedia]

Δισκογραφία

•    Γιάννης Πλούταρχος - CD Single (1998)
•    Μόνο εσύ (1998)
•    Υπήρχαν όρκοι (2000)
•    Μικρές φωτογραφίες (2001)
•    Δεν είναι ο έρωτας...παιδί της λογικής (2002)
•    Πάει λίγος καιρός (2003)
•    Όλα σε σένα τα βρήκα (2005)
•    Κρυμμένα μυστικά (2006)
•    Στιγμές (2007) [Best of + 6 νέα τραγούδια]
•    Ο,τι γεννιέται στην ψυχή (2008)
•    Το φωνάζω - Digital Single (2009)
•    Θησαυρός - Digital Singe (2009)