Γιωργος Γιαννιας

Feature Image

Γεννήθηκε στη Ρόδο όπου και μεγάλωσε. Κόλλησε το «μικρόβιο» της καλλιτεχνίας από την οικογένεια του που αγαπούσε πολύ το τραγούδι ενώ ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία τις εμφανίσεις του σε ένα μικρό μαγαζί στο νησί του.

Ήρθε στην Αθήνα σε ηλικία 18 χρόνων για να υπογράψει συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Μinos-ΕΜΙ. Επαγγελματικά ασχολείται με το τραγούδι από το 1998. Έχει ήδη συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, ξεκινώντας πρώτα από τη Θεσσαλονίκη και μετά στην Αθήνα εμφανίστηκε το 2001, με μεγάλη επιτυχία στο καλοκαιρινό σχήμα του Romeo.

Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος, την παραγωγή του οποίου έχει αναλάβει η γνωστή στιχουργός Εύη Δρούτσα, περιέχει μεγάλες επιτυχίες, τραγούδια που θα αγαπηθούν και θα κερδίσουν σίγουρα την καρδιά του νεανικού κοινού. "3/4", "Κούκλα σε βιτρίνα", "Φύγε" είναι μερικά μόνο από αυτά που θα ξεχωρίσουν, ανάμεσα στα 14 κομμάτια του άλμπουμ.

[πηγη wikipedia]

Δισκογραφία

•    3/4 (2001)
•    18 βήματα (2002)
•    5' (2004)
•    Πρώτο θέμα (2005)
•    Σε πρώτο πρόσωπο (2006)
•    Για μια βραδιά (2006)
•    Ένα ταξίδι ακόμα (2007)
•    Οι μεγαλύτερες επιτυχίες (2009)