Πεγκυ Ζηνα

RokStories Feature

Η Πέγκυ Ζήνα είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου του 1976. Η Πέγκυ (Καλλιόπη) Ζήνα γεννήθηκε στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από το χωριό Συταριά του Νομού Ιωαννίνων. Είναι κόρη της τραγουδίστριας Στέλλας Χρυσικοπούλου. Έχει σπουδάσει πιάνο και χορό ενώ μετά το σχολείο ξεκίνησε να δουλεύει στο θέατρο. Παράλληλα έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι.

Στις 10 Ιουνίου του 2007 παντρεύτηκε σε δημόσια τελετή τον επιχειρηματία Γιώργο Λύρα. Ο γάμος τους έγινε στο γραφικό Τρίκορφο Φωκίδας...

[πηγη wikipedia]

Δισκογραφία

•    1995 Πέγκυ Ζήνα
•    1998 Ανέβαινες
•    2000 Tι θα ακουσω ακομα(cd-single)
•    2001 Ένα χάδι
•    2002 Love is a wonderful thing(cd-single)
•    2002 Βρες ένα τρόπο
•    2003 Μαζί σου
•    2004 Ματώνω
•    2005 Νόημα
•    2005 Τα πρώτα χρόνια (1995-1998)
•    2006 Ένα
•    2007 Τρέξε
•    2008 Βest of+
•    2009 Το πάθος είναι η αφορμή